DE CE SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI GABRIS RÂMNICU VĂLCEA?

GABRIS RÂMNICU VĂLCEA este o echipă formată din oameni dedicaţi şi implicaţi cu profesionalism la toate nivelurile ierarhice de activitate, oameni capabili să se adapteze schimbărilor impuse de evoluția societății GABRIS, care au ca obiectiv obținerea de performanţe la locul de muncă, de a evolua personal şi de a face carieră profesională, de a contribui prin munca lor la creşterea profitabilităţii şi la dezvoltarea societății GABRIS.

Punem accent pe promovarea angajaţilor noştri care demonstrează competenţă, profesionalism, iniţiativă și o bună comunicare cu clienții societății GABRIS, care au capacitatea de a se autodepăşi profesional, gata să preia şi să-şi asume noi responsabilităţi care să conducă la rezultate constructive în dezvoltarea societății GABRIS pe piața locală concurentială.

O CARIERĂ LA GABRIS RÂMNICU VĂLCEA?

Dacă eşti interesat să activezi într-o societate locală și regională în plină expansiune, aflată pe o piaţă competitivă şi dinamică, urmăreşte paşii de mai jos :

  1. Identifică posturile care corespund pregătirii şi experineţei tale profesionale din lista de Posturi disponibile de mai jos.
  2. Trimite-ne CV-ul şi o scrisoare de intenţie la e-mailul gabrisimpex@yahoo.com

POSTURI DISPONIBILE:

  1. Agent vânzări proiecte rezidențiale
  2. Consilier vânzări showroom
  3. Lucrător comercial